LVI-Tekniikka Rissanen Oy – Palvelumme

Palvelumme sisältävät LVI-tekniset korjaukset ja korjaus- sekä uudisrakentamisen LVI-asennukset. Tarjoamiamme palveluita ovat myös LVI-suunnittelut, energiatodistukset, linjasaneeraukset, asbestipurkutyöt- ja kartoitukset, IV-nuohoukset, huoltopalvelut sekä LVI-varaosien- ja tuotteiden myynti. Myymälämme on avattu toimipisteeseemme vuonna 2011, kun liityimme valtakunnalliseen Hanakat-ketjuun. Palvelumme eivät sisällä ilmalämpöpumppujen asennuksia ja huoltoja. Ole yhteydessä – me palvelemme!

Urakointi

Toteutamme LVI-urakointia taloyhtiöille, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Suurimmat asiakasryhmämme ovat teollisuus sekä taloyhtiöt. Urakoimme kiinteistöjen talotekniikkaan liittyviä hankkeita lähes 30 vuoden kokemuksella. Peruskorjauksen tulee olla kaikille asiakkaillemme mahdollisimman vaivaton ja ystävällinen.  Pitkäaikainen kokemuksemme vaativien projektien johtamisesta auttaa teitä linjasaneerauksissa, käyttövesiremonteissa kuin myös viemäreiden peruskorjauksissakin.

Mikko Osmala, 040 132 9124

Keijo Rissanen, 040 067 9009

Asennus ja huolto

Palvelemme yritysten ja muiden kiinteistöjen taloteknisten järjestelmien sekä laitteiden huolloissa ja asennuksissa. Asennamme ammattitaidolla hanat, suihkut, WC-istuimet, kuivauspatterit sekä kylpyhuonekalusteet. Meiltä löydät laajan valikoiman tunnettuja tuotteita joihin saat kauttamme varaosat ja huollon. Työt sisältävät takuun, huolehdimme vanhojen laitteiden kierrätyksestä ja opastamme laitteiden turvalliseen sekä energiataloudelliseen käyttöön.

Mikko Osmala, 040 132 9124

LVI-suunnittelu

Toteutamme LVI-suunnittelua taloyhtiöille, yrityksille, kuin yksityisasiakkaillekin. Pyrimme suunnittelemaan kohteet asiakkaan tarpeita kuunnellen, sekä energia- ja kustannustehokkuus edellä. LVI-suunnittelijamme ydinosaamiseen kuuluu asuinkiinteistöt ja liiketilat. LVI-suunnittelun lisäksi tarjoamme kohteiden LVI-urakointia avaimet käteen periaatteella. Suunnittelijamme viitesuunnitelmien perusteella pystymme antamaan urakan kokonaishinnan. Ota yhteys Viliin!

Vili Rissanen, 040 549 6951

Ilmanvaihto

Ilmanvaihtokanaviin kertyy ajan kuluessa paljon pölyä ja muita epäpuhtauksia. Tämä heikentää huomattavasti ilmanvaihdon toimivuutta ja on myös kodillesi paloturvallisuusriski. Jotta tuntisit olosi virkeäksi, sisäilman tulee vaihtua kerran kahdessa tunnissa – myös rakennuksen rakenteiden vuoksi. Asennamme ja huollamme ilmanvaihtokoneet sekä korvausilmanvaihdon ratkaisut. Ammattitaitoiset ja ystävälliset asentajamme hoitavat puolestasi myös kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmien nuohous-, huolto- ja säätötyöt.

Mikko Osmala, 040 132 9124

Asbestityöt

Kaikissa ennen vuotta 1994 rakennetuissa rakennuksissa tulee selvittää ennen remontoinnin aloitusta, sisältävätkö purettavat materiaalit asbestia. Kartoituksessa paikallistetaan purettavassa kohteessa oleva asbesti, tutkitaan asbestin sekä sitä sisältävien materiaalin laatu ja määrä sekä selvitetään rakenteissa olevan asbestin ja sitä sisältävien materiaalin pölyävyys niitä käsiteltäessä tai purettaessa. Purkamisessa aikaa kuluu kaluston siirtämiseen, suojauksen tekemiseen ja siivoamiseen, joten tähän varataan aikaa yleensä vähintään viikko.

Jan Heikkinen, 040 132 9121

Sukitus-Pojat Oy

Sukitus-Pojat Oy on vuonna 2018 perustettu viemärisaneerauksiin erikoistunut yritys, joka palvelee asiakkaitaan Itä- ja Keski-Suomen alueella. He tarjoavat viemäreiden saneerauksia taloyhtiöille, rakennusyrityksille, julkisille sektoreille ja yksityisasiakkaille. Yrityksessä työskentelee vastuullista ja ammattitaitoista väkeä, joilla on vankka kokemus sukitusalalta. Sukitus-Pojat Oy toteuttaa saneerauksia pääasiassa viemäreiden sisäpuolisella korjaustekniikalla eli sukittamalla, mutta palveluihin sisältyvät myös muut menetelmät. Kysy lisää!

Kenny Rantala, 040 500 6707

Keijo Rissanen, 040 067 9009

Hanakat-myymälä

Meiltä löytyy varastosta LVI-urakoissa tarvitsemanne osat ja tarvikkeet. Saat myymälässämme myös K-plussaa kortilla tehdyistä tuoteostoksista. Plussaa ei saa asennuksista tai laskulla tehdyistä ostoksista.

Palvelemme asiakkaamme vankalla ammattitaidolla sekä savolaisella lupsakkuudella. Myymälässä sinua palvelee pääsääntöisesti Matti Kolehmainen. Ota yhteyttä tai tule asiantuntijan puheille – siitä se lähtee.

Matti Kolehmainen, 040 127 9719, matti.kolehmainen@lvirissanen.fi

Tuotteiden palautus ja takuu

Otamme vastaan alkuperäisissä pakkauksissa säilytetyt sekä käyttämättä jääneet tarvikkeet ostokuittia vastaan kahden kuukauden kuluessa toimituspäivämäärästä. Palautus ei koske asiakkaalle erikoistilauksena valmistettuja ja tilattuja tuotteita. Erikoistilaukset tulee noutaa myymälästä 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Mikäli tuotetta ei noudeta, veloitamme tuotteen hinnan toimituskuluineen.

Tuotekohtainen takuu on valmistajan takuuehtojen mukainen. Takuu ei yleisesti koske virheitä sekä vaurioita, jotka ovat aiheutuneet tuotteen virheellisestä asennuksesta, käytöstä tai korjauksesta. Tarkempia tietoja voit kysyä myymälästämme.

Hinnasto 2023

Tuntiveloitus – 65,00 €/h

Tuntiveloitus asbestityö – 90,00 €/h

Tuntiveloitus LVI-suunnittelu – 100,00 €/h

Kilometriveloitus – 1,30 €/km

Kaupunkiajoveloitus – 15,00 €/kpl

Hinnat sis. alv:n, vähimmäisveloitus yksi tunti.


Täältä löydät uusimman Hanakat-kuvaston!Tutustu Hanakat-rahoitukseen