LVI-Tekniikka Rissanen Oy – Palvelumme

Palvelumme sisältävät LVI-tekniset korjaukset ja korjaus- sekä uudisrakentamisen LVI-asennukset. Tarjoamiamme palveluita ovat myös LVI-suunnittelu, linjasaneeraukset, asbestipurkutyöt- ja kartoitukset, IV-nuohoukset, huoltopalvelut sekä LVI-varaosien- ja tuotteiden myynti. Myymälämme on avattu toimipisteeseemme vuonna 2011, kun liityimme valtakunnalliseen Hanakat-ketjuun. Palvelumme eivät sisällä ilmalämpöpumppujen asennuksia ja huoltoja.

Tervetuloa tutustumaan Hanakat-myymäläämme

Hanakat-myymälä

Meiltä löytyy varastosta LVI-urakoissa tarvitsemanne osat ja tarvikkeet. Saat myymälässämme myös K-plussaa kortilla tehdyistä tuoteostoksista. Plussaa ei saa asennuksista tai laskulla tehdyistä ostoksista.

Otamme vastaan alkuperäisissä pakkauksissa säilytetyt sekä käyttämättä jääneet tarvikkeet ostokuittia vastaan kahden kuukauden kuluessa toimituspäivämäärästä. Palautus ei koske asiakkaalle erikoistilauksena valmistettuja ja tilattuja tuotteita. Erikoistilaukset tulee noutaa myymälästä 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Mikäli tuotetta ei noudeta, veloitamme tuotteen hinnan toimituskuluineen.

Tuotekohtainen takuu on valmistajan takuuehtojen mukainen. Takuu ei yleisesti koske virheitä sekä vaurioita, jotka ovat aiheutuneet tuotteen virheellisestä asennuksesta, käytöstä tai korjauksesta. Tarkempia tietoja voit kysyä myymälästämme. Hinnastomme löytyy tältä sivulta viimeisenä.

Palvelemme asiakkaamme vankalla ammattitaidolla sekä savolaisella lupsakkuudella. Myymälässä sinua palvelee pääsääntöisesti Matti Kolehmainen.

Ota yhteyttä tai tule asiantuntijan puheille – siitä se lähtee.


Täältä löydät uusimman Hanakat-kuvaston!


Ilmanvaihto

Ilmanvaihtokanaviin kertyy ajan kuluessa paljon pölyä ja muita epäpuhtauksia. Tämä heikentää huomattavasti ilmanvaihdon toimivuutta ja on myös kodillesi paloturvallisuusriski. Jotta tuntisit olosi virkeäksi, sisäilman tulee vaihtua kerran kahdessa tunnissa – myös rakennuksen rakenteiden vuoksi. Asennamme ja huollamme ilmanvaihtokoneet sekä korvausilmanvaihdon ratkaisut. Ammattitaitoiset ja ystävälliset asentajamme hoitavat puolestasi myös kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmien nuohous-, huolto- ja säätötyöt.

040 132 9124

Mikko Osmala

Urakointi

Toteutamme LVI-urakointia yrityksille kuin yksityisasiakkaillekin. Suurimmat asiakasryhmämme ovat teollisuus ja taloyhtiöt. Urakoimme kiinteistöjen talotekniikkaan, lämmitysjärjestelmiin ja ilmanvaihtojärjestelmiin liittyviä hankkeita pitkäaikaisella kokemuksella. Peruskorjaus tulee olla kaikille asiakkaille mahdollisimman vaivaton ja ystävällinen. Pitkäaikainen kokemuksemme vaativien projektien johtamisesta auttaa teitä linjasaneerauksissa, käyttövesiremonteissa kuin myös viemäreiden peruskorjauksissakin.

040 132 9124 & 040 067 9009

Mikko Osmala & Keijo Rissanen

Asennus ja huolto

Palvelemme yritysten ja muiden kiinteistöjen taloteknisten järjestelmien sekä laitteiden huolloissa ja asennuksissa. Asennamme ammattitaidolla kylpyhuoneiden hanat, suihkut, wc-istuimet, kuivauspatterit sekä kylpyhuonekalusteet. Uudistamiseen löydät meiltä laajan valikoiman tunnettuja tuotteita joihin saat kauttamme varaosat ja huollon. Työt sisältävät takuun ja hoidamme hommat sovitussa aikataulussa. Huolehdimme vanhojen laitteiden kierrätyksestä ja opastamme laitteiden turvalliseen sekä energiataloudelliseen käyttöön.

040 132 9124

Mikko Osmala

Asbestityöt

 Asbesti ei ole leikin asia, sillä se on suurin työperäisten syöpien aiheuttaja. Kaikissa ennen vuotta 1994 rakennetuissa rakennuksissa tulee selvittää ennen remontoinnin aloitusta, sisältävätkö purettavat materiaalit asbestia. Tämä saadaan selville teettämällä kohteeseen asbestikartoitus. Meillä on kokemusta asbestitöistä vuodesta 2016. Soita Janille ja pyydä tarjous asbestikartoituksesta ja -purkutyöstä.

040 132 9121

Jan Heikkinen

KVV-IV-työnjohto

Tarjoamme remonttiisi myös vaadittavat KVV- ja IV-työnjohdon palvelut! KVV-IV-pätevyys tarkoittaa sitä, että meillä on oikeus toimia kiinteistöjen viemäri-, vesi- ja ilmanvaihtolaitteistojen suunnittelijana sekä työmaan vastaavana työnjohtajana. KVV- ja IV-työnjohtajalla on vastuu siitä, että kohteiden työt on tehty turvallisiksi, käyttökelpoisiksi, terveellisiksi sekä viranomaisten määräyksien mukaisiksi.

040 132 9124 & 040 067 9009

Mikko Osmala & Keijo Rissanen

Sukitus-Pojat Oy

Sukitus-Pojat Oy on erikoistunut putkistosaneerauksiin ja tarjoaa sukitustyön yli vuosikymmenen kokemuksella. Yritys toteuttaa saneerauksia pääasiassa viemäreiden sisäpuolisella korjaustekniikalla eli sukittamalla, mutta palveluihin sisältyvät myös muut menetelmät. Sukitus-Pojat Oy toimii Keski- ja Itä-Suomen alueella. Kysy lisää Kennyltä tai Keijolta!

040 500 6707 & 040 067 9009

Kenny Rantala & Keijo Rissanen

Hinnasto 2022

Tutustu Hanakat-rahoitukseen