LVI-Tekniikka Rissanen Oy – Esittely

LVI-Tekniikka Rissanen Oy:llä työskentelee tällä hetkellä viisi toimihenkilöä ja noin kymmenen asentajaa. Kehitämme yritystämme jatkuvasti saamamme asiakaspalautteen perusteella sekä huomatessamme kehittämiskohteita toiminnassamme. Tästä syystä asiakaspalaute on meille ensiarvoisen tärkeää. Meillä tehdään työt sopimuksen mukaan ammattitaidolla, asiakkaan tarpeita kuunnellen ja viranomaismääräyksiä noudattaen.

Keijo Rissanen

Toimitusjohtaja

Olen Keijo Rissanen ja olen LVI-Tekniikka Rissanen Oy:n toimitusjohtaja. Perustin yrityksen vuonna 1994 toiminimellä. Olen aloittanut LVI-alan työt vuonna 1984. Tein yhteensä viisi vuotta asentajan hommia ja valmistuin siinä samassa putkiasentajaksi. Vuonna 1989 pääsin Mikkelin teknilliseen oppilaitokseen ja valmistuin LVI-Teknikoksi vuonna 1992. Kävin yrittäjyys koulutuksen ja siitä se sitten lähti. Pidän työstäni, sillä jokainen päivä on erilainen.

Yrityksessä panostetaan asiakastyytyväisyyteen ja laatuun. Haluan myös laajentaa palvelu- ja tuotevalikoimaa sekä kehittää työntekijöiden ammattitaitoa.

Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu kesällä veneily ja kalastus, talvella laskettelu. Harrastuksien lisäksi vietän aikaa perheen kanssa, johon kuuluu vaimo ja kaksi aikuista lasta.

keijo.rissanen@lvirissanen.fi

040 067 9009

Matti ”Matu” Kolehmainen

Myyntipäällikkö

Olen Matti Kolehmainen ja olen toiminut myyntipäällikkönä LVI-Tekniikka Rissanen Oy:llä vuodesta 2011. Vastaan tällä hetkellä myymälän ylläpidosta ja tarvikehankinnoista.

Minulla on kokemusta LVI-alalta 25-vuoden ajalta. Työskentelin tukkuliikkeessä, jolloin suoritin samalla Markkinointi- instituutissa myyntiin liittyviä koulutuksia.

Työni kautta minulle on kehittynyt hyvä taito ongelmatilanteiden hoitamiseen ja ratkaisemiseen. Vapaa-ajallani harrastan veneilyä, luonnossa liikkumista, matkustelua ja moottoripyöräilyä.

matti.kolehmainen@lvirissanen.fi

040 127 9719

Mikko Osmala

LVI-työnjohto

Olen Mikko Osmala Joroisista. Tällä hetkellä toimin LVI-Tekniikka Rissasella LVI-puolen työnjohtajana ja hoidan myös aika ajoin Hanakat-myymäläämme.

Vuonna 2006 olen suorittanut LVI-alan koulutuksen. Olen saanut kouluttautua työni ohessa ja lisäksi olen suorittanut mm. yrittäjä- ja työteknikon koulutuksen. Olen motivoitunut jatkossakin kouluttautumaan työni ohessa. Työni haasteiden kautta minulle on kasvanut hyvä organisointi- ja stressin sietokyky.

Vapaa-ajalla harrastuksiini kuuluvat kalastus, metsätyöt ja metsänhoito. Mielenkiinnon kohteitani ovat myös auto- ja moottoriurheilu. Tällä hetkellä vapaa-aikani kuluu suurimmaksi osaksi perheeni ja vanhan maatilan remontoinnin parissa.

mikko.osmala@lvirissanen.fi

040 132 9124

Jan Heikkinen

Asbestipurkutyönjohtaja

Olen asbestityönjohtaja Jan Heikkinen Varkaudesta. Olen koulutukseltani putkiasentaja, asbestipurkaja, haitta-ainekartoittaja ja työteknikko. Olen käynyt myös reserviupseeri koulun, jonka kautta olen oppinut paineen-sietokykyä, kurinalaisuutta, esimerkillä johtamista ja syväjohtamista.

Nuorena minua ei kiinnostanut koulunkäynti, mutta LVI-Tekniikka Rissasella olen saanut kouluttautua uusiin tehtäviin ja vastuisiin sitä mukaan, kun ammattitaitoni ja pätevyyteni erilaisiin tehtäviin on kasvanut.

Vapaa-ajalla harrastan kaikenlaista rakentamista, remontointia, matkailua, kalastusta ja vaeltamista.

jan.heikkinen@lvirissanen.fi

040 132 9121

Vilma Rissanen

Markkinointivastaava

Olen Vilma Rissanen Varkaudesta. Olen työskennellyt LVI-Tekniikka Rissanen Oy:llä vuoden 2021 helmikuusta alkaen. Toimin yrityksessä markkinointivastaavana ja hoidan myös toimistopuolen tehtäviä.

Peruskoulun jälkeen olen käynyt liiketalouden perustutkinnon ja valmistunut merkonomiksi vuonna 2016. Erikoistuin ammattikorkeakoulussa markkinointiin ja valmistuin tradenomiksi vuonna 2020. Kaupan alan töitä olen tehnyt vuodesta 2013.

Vapaa-aikaani vietän yleensä kahden koirani tai ystävieni kanssa.

vilma.rissanen@lvirissanen.fi

040 132 5008


Haluatko meille töihin?

Ota yhteyttä!

Tai poikkea käymään,

Leijukuja 11, 78210 Varkaus